Is de lente in aantocht? Deze jassen zijn een musthave

Blog Is de lente in aantocht? Deze jassen zijn een musthave

Yes, de winter is voorbij en dat betekent maar een ding: het mooie weer komt eraan! De winterjas, dikke truien en sjaals mogen de kast uit. Deze mogen namelijk plaatsmaken voor de leuke jurkjes, lentejassen en leuke topjes. Omdat het in de lente nog niet heel warm is, is een lentejas een goede oplossing. Wij zetten de leukste lentejassen voor je op een rij.

1 Spijkerjas

Stoer en fashionable: de spijkerjas. Een spijkerjas staat goed onder een strakke jeans met boots, of het staat schattig op een jurkje. Je kunt eindeloos combineren als je een spijkerjas in de kast hebt hangen. Kijk voor meer inspiratie op de Dsquared2 sale.

2 Bikerjack

In het begin van de jaren negentig kwamen bikerjacks helemaal in de mode. In de laatste paar jaren heeft de bikerjack een ware comeback gemaakt: inmiddels is dit jack niet meer weg te denken. Leer is tijdloos en je kunt het met vrijwel alles combineren. Wanneer je veganistisch bent, kun je altijd voor nepleer kiezen. Tegenwoordig zijn de bikerjacks in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. 

3 Teddyjas

Als de lentedagen wat kouder zijn, kun je kiezen voor een teddyjas. Dit is een jas gemaakt van teddystof en je kunt dus heerlijk wegkruipen in deze jas. Daarnaast is deze jas een echte eyecatcher voor op je werk, op school of in het weekend.

4 Blazer

De blazer die wij kennen heeft een normale lengte. Tegenwoordig bestaan er ook langere blazers die chique staan en ideaal zijn voor de lentedagen. Deze trend komt voort uit de jaren tachtig.

Recente berichten